Beste,
Wij nodigen u graag uit op dinsdag 21 november 2017 voor de voordracht:

“AUTISME EN EETPROBLEMEN”

Eten is een complex gebeuren waarbij we kijken, proeven, voelen, ruiken en ook in groep samen zijn. Soms moet het snel gaan, soms hebben we meer tijd om van het moment te genieten.
Voor kinderen met autisme is eten niet altijd vanzelfsprekend. Vele ouders maken zich hier zorgen over.
Deze avondlezing duidt zintuiglijke, sociale en andere aspecten van een eetmoment die voor iemand met autisme moeilijk kunnen zijn. Je krijgt een heldere vertaling van de inzichten en concrete tips die het eten bij het kind met autisme een stuk vlotter kunnen doen verlopen.

 

Gastspreker is dhr. Thomas Fondelli. Hij is als psycholoog in het Zeepreventorium verbonden aan de leefgroep van de baby's, peuters en kleuters met een chronische medische aandoening. Tevens werkt hij als psychotherapeut in een eigen praktijk. Hij is auteur van het boek ‘Autisme en eetproblemen'. Hij is daarnaast ook freelance vormingsmedewerker van Autisme Centraal in binnen- en buitenland.

AUTISME CENTRAAL is een kennis- en ondersteuningscentrum, met theoretische en praktische expertise. Het biedt een ruim aanbod aan scholing, alsook het tweemaandelijks tijdschrift “Autisme Centraal”. Meer info op: www.autismecentraal.com.

 

Deze voordracht gaat door op dinsdag 21 november 2017 van 19 u. tot 21 u. in de polyvalente zaal van CAR ’t Veld vzw Aartrijke. Gratis voor ouders, 10 euro voor professionelen (ter plaatse te betalen).

Vooraf inschrijven is omwille van praktische redenen noodzakelijk. De plaatsen zijn beperkt, dus wees er zeker tijdig bij! Inschrijven kan tot 14 november 2017.


Met vriendelijke groeten,
De directie en het CAR-team